Inkpro.se

0
1419

Inkpro.se – webshop med de lägsta priserna på bläckpatroner

Allt större andel av det nyheter, informationer, artiklar, och brev skickas och presenteras numera i digital form. För 15–20 år sedan var det inte många som diskuterade begrepp som skärmtid. Men numera spenderar många av oss mer tid framför skärmar än sunt är. Dock menar många att det faktiskt är lättare att läsa text på fysiska papper än på skärmar. På samma sätt är det en annan upplevelse att titta på foton rent fysiskt än det är att se dem via en skärm.

Av bland annat dessa orsaker är det väldigt användbart att ha tillgång till en skrivare i hemmet. Själva skrivarna kostar heller inte särskilt mycket. Däremot kostar de toners och bläckpatroner man förbrukar vid utskrifter ofta skjortan. Men så behöver det inte vara, tack vare webbutiker som Inkpro.se. Inkpro erbjuder billiga patroner och toners mm. till så gott som alla skrivare på marknaden. Detta till priser som gör att det bliver ganska billigt att skriva ut själv hemma.

Såväl kompatibla som originalpatroner

Kompatibla bläckpatroner och toners är som regel allra billigast. De kompatibla varianter som Inkpro erbjuder fungerar även utmärkt. Hos Inkpro.se kan man även köpa originalpatroner och toners om man föredrar dessa. Inkpro erbjuder bl.a. Canon bläckpatroner, liksom man säljer toners och bläck till en lång radda välkända märken på den svenska marknaden. Dessa innefattar bland annat; Brother, Oki, Epson, Casio, Dell, Dymo, HP, Kodak, Lexmark, Ricoh, Samsung, Toshiba och Xerox.

Kontrollerat och godkänt av Trygg e-handel

INKPRO är i grund och botten ett danskt företag. Företaget grundades 2006 av Lasse Petersen och har sedan dess fortsatt att växa stabilt. Inkpro.se följer dansk lag och betalar även dansk moms, skatter och avgifter. Inkpros webbutik är godkänd och kontrollerad av Trygg e-handel – detta garanterar deras kunder en trygg och säker handel. Att alla kunder får en god köpeupplevelse är viktigt för Inkpro.